Custom Made

“Een perfectionist pur sang” – mensen die mij goed kennen, en met mij samenwerken weten dat van mij. En ja, ik maak mezelf soms gek, maar ik rust niet voordat elk detail perfect is.
Toen ik voor particulieren begon te werken, leverde ik nog geen totaalproduct. De fotosessie vond plaats zonder visagiste, klanten namen hun eigen kleding mee, en ik leverde alleen digitalen. Ik merkte gaandeweg dat dit me niet lekker zat. Ik kwam soms bij mensen thuis, en zag dat ze de beelden hadden laten inlijsten in lijsten waardoor de beelden totaal niet tot hun recht kwamen. De kleding die mensen meenamen, waren soms te afleidend, en verstoorden wat ik in mijn hoofd had.

Die dingen lijken misschien onbelangrijk, maar maken je beeld zoveel mooier. Doordat er geen storende afleiding is, wordt je blik getrokken naar het gezicht, naar de ogen, naar de ziel van iemand. En dat is immers hoe ik fotografeer: terug naar de essentie!

 

 

Ik heb toen heel veel dingen omgegooid in mijn bedrijf. Ik wilde een totaalproduct maken, om mijn stijl volledig te kunnen doorvoeren tot aan de muren bij de mensen thuis. Ik wilde mijn klanten, die vaak een heel druk leven hebben, alles uit handen nemen, zodat ze bij mij een stress-vrije ervaring zouden hebben.

Marinda de Koning:
“Wat een feestje om met Lieselot te mogen werken. Lieselot is enthousiast, heeft een professioneel oog voor detail en denkt met je mee om tot een mooi resultaat te komen. Daarnaast is zij warm en open in het contact en weet zij een persoonlijke, veilige setting te creëren. Hierdoor ontstaat er een ontspannen samenwerking met een prachtig eindresultaat.”

Het is behoorlijk veel werk geweest, maar ik werk nu samen met de beste vakmensen en hand-pick alle producten. Ik heb gekozen voor kwalitatieve, unieke high-end fotoproducten. De afwerking is voor mij minstens zo belangrijk om het echt tot een prachtig resultaat te brengen. Tijdens de shoot verzorg ik zelf de kleding en styling, en er is een professionele visagiste aanwezig. Kortom, aan werkelijk alles is gedacht! 

 

 

Heb je interesse in een mooi, tijdloos portret van jou of je familie? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Wees welkom, ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

 

Wil je op de hoogte blijven?

LOT PHOTOGRAPHY

@lieselotbooij

kvk 34178038 | btw nl002082983b28