zakelijk

Je kunt bij mij ook terecht voor zakelijke fotografie. Het is vandaag de dag zo ontzettend belangrijk om jezelf als ondernemer te laten zien. En dan niet een "glamour" versie van jezelf. Nee, mensen willen graag zien wie jij bènt als persoon. Daar krijgen ze immers ook mee te maken als ze bij jou komen als klant - met de authentieke versie!

Design en Beeld: Lieselot Booij | LOT Photography

Bron: www.eengoedgesprekmethansje.nl

zakelijk

Je kunt bij mij ook terecht voor zakelijke fotografie. Het is vandaag de dag zo ontzettend belangrijk om jezelf als ondernemer te laten zien. En dan niet een "glamour" versie van jezelf. Nee, mensen willen graag zien wie jij bènt als persoon. Daar krijgen ze immers ook mee te maken als ze bij jou komen als klant - met de authentieke versie!

Boek een brainstormsessie

Heb je interesse om jouw bedrijf qua uitstraling en beeld naar een hoger level te tillen? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende brainstormsessie! We kijken dan samen naar jouw huidige website/drukwerk, en ik geef daarbij advies hoe het anders zou kunnen, en hoe jouw onderneming het beste tot zijn recht zou komen. Tevens wil ik heel graag horen hoe jij jouw bedrijf ziet, wat jouw doel is als ondernemer, wat je wil overbrengen op de klant en dat vervolgens vertalen naar beeld.

Styling en visagie

Natuurlijk komt hier ook een stuk styling bij kijken, zowel qua uiterlijk als locatie en sfeer. Ik adviseer wat kleding betreft, en er is een professionele visagiste aanwezig die de make-up gaat verzorgen en het haar gaat stylen.

Het hangt helemaal van jouw onderneming af of ik de beelden in de studio schiet, op locatie of allebei. Ik kijk eerst naar de bestaande website, en pas daar de styling, locatie en sfeer op aan.

"Het is vandaag de dag zo ontzettend

belangrijk om jezelf als ondernemer te

laten zien. En dan niet een "glamour"

versie van jezelf. Nee, mensen willen

graag zien wie jij bènt als persoon."

Boeking en collecties

Mocht je na onze kennismaking en brainstormsessie nog steeds interesse hebben, dan laat je mij weten welke van de onderstaande collecties je hebt gekozen en plannen we een datum in.

 

Na de fotosessie kom je terug naar de studio voor een bestelsessie. Tijdens de bestelsessie adviseer ik je welke beelden te gebruiken voor je website en/of drukwerk, en bestel je de definitieve digitale bestanden. Alle beelden die je niet bestelt worden 90 dagen in het archief bewaard en daarna verwijderd.

 

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw, reiskosten zijn tot 15 km vanaf de studio "free of charge", daarna geldt een tarief van EUR 0,50 per km. Prijzen zijn in principe op één persoon berekend, dat geldt tevens voor de visagie: voor elke extra persoon komt er EUR 50 bij, voor grotere groepen prijs op aanvraag. Staat jouw wens of idee er niet bij, neem dan contact met mij op voor een op maat gemaakte offerte!

 

Mocht je nog vragen hebben, aarzel niet en bel of mail mij gerust. Het lijkt mij geweldig om te mogen bijdragen aan de transformatie van jouw bedrijf qua uitstraling en sfeer. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Hansje Gravesteyn

"Alle foto’s die Lieselot maakt zijn raak. Ze vangt het innerlijk en ook nog wat meer; het is alsof je naar de beste versie van jezelf kijkt. Dat is een gave en niet aan te leren. Daarbij is ze ook nog een heel aimabel mens die je in alles op je gemak stelt. Ook dat gaat moeiteloos. Naar mijn mening een parel in fotografenland".

"Een foto zegt meer dan duizend woorden, misschien een cliché, maar het ìs wel zo. Beelden trekken mensen naar binnen. Het laat mensen een kijkje nemen in jouw wereld. Goede beelden maken een website áf."

REVIEWS

Claire Nelissen

 

"Het is toch je uithangbord, zo’n foto online. Dan wil je een fotograaf die in je huid kruipt, door jouw ogen kijkt en zoekt waar je hart zit. Lot is zo’n fotograaf: spelen met natuurlijk licht, humor waar het kan en mee-voelen waar het nodig is. Heerlijk!"

 

Marinda de Koning

"Wat een feestje om met Lieselot te mogen werken. Lieselot is enthousiast, heeft een professioneel oog voor detail en denkt met je mee om tot een mooi resultaat te komen. Daarnaast is zij warm en open in het contact en weet zij een persoonlijke, veilige setting te creëren. Hierdoor ontstaat er een ontspannen 'samenwerking' met een mooi eindresultaat."

Viviënne van den Berg

"Na twee slechte ervaringen met fotografen voor zakelijke foto's, kwam ik bij Lieselot terecht. Wie had kunnen denken dat de uiteindelijke keuze uit de verschillende foto's een uitdaging zou worden en dat ik nu met trots naar mijn eigen foto's kijk, die mij op geheel natuurlijke wijze afbeelden als de persoon die ik werkelijk ben. Het proces dat ik met Lieselot heb doorlopen was zeer prettig, persoonlijk en professioneel. Veel dank voor deze mooie ervaring en het fantastische eindresultaat!"

Caroline Verheus

"Zo’n fotoshoot voor een zakelijk portret is best een uitdaging. Zeker

als je, zoals ik, en vermoedelijk het grootste deel der mensheid,

onzeker bent over je uiterlijk. Je wilt er immers niet alleen op je

best, maar ook zo zelfverzekerd mogelijk op staan. Maar ik had me geen

zorgen hoeven maken. De voortreffelijke visagie haalde meteen al het

mooiste in mij naar voren. Het restje onzekerheid dat nog over was, smolt

als sneeuw voor de zon onder Lieselot’s begrip en humor. Binnen een

paar minuten was ik op mijn gemak en Lieselot’s eenvoudige, vakkundige

aanwijzingen en feilloos oog deden de rest. Ik sta erop zoals ik mezelf graag

zie: ontspannen, professioneel en zelfverzekerd genoeg om zelfs wat

kwetsbaarheid te tonen. Plus dat beetje extra dat eigenlijk het

grootste is; de magie die Lieselot’s foto’s zo speciaal maakt.

Wat een gave heeft die vrouw!"

collecties

01No. 1GLASS PANEL
40 x 60 | 50 x 50
(ongeborstelde zijkanten)
40 x 60 | 50 x 50
(gepolijste zijkanten)

• inclusief 1 foto + HR digitaal bestand
• inclusief ophangsysteem


199

299

02No. 2
BARIET MUSEUMLIJST
40 x 60 | 50 x 50 FLOAT glass
40 x 60 | 50 x 50 ART glass

of

HAHNEMÜHLE MUSEUMLIJST
40 x 60 | 50 x 50 FLOAT glass
40 x 60 | 50 x 50 ART glass


• inclusief 1 foto + HR digitaal bestand
• ingelijst in houten lijst, met keuze uit zwart/wit/beuken/donkerbruin

249
299
299
339
03No. 3


MUSEUM ART PANEL
40 x 60 | 50 x 50• inclusief 1 foto + HR digitaal bestand
• ingelijst (zwevend) in baklijst, met keuze uit zwart/wit
379

Wil je op de hoogte blijven?

LOT PHOTOGRAPHY

@lieselotbooij

kvk 34178038 | btw nl002082983b28