werkwijze

Ik wil beelden maken die je raken en aan het denken zetten. Beelden die

jij en de generaties na jou altijd zullen koesteren, die over vijftig jaar nog steeds mooi zijn en hun waarde behouden.

 

Ik ben Lieselot Booij, portretfotografe met bezieling en een achtergrond

in styling. Mijn werk raakt en heeft soms ook iets vervreemdends. Ik houd

van het ongrijpbare, dat "je ne sais quoi" gevoel.

 

Door mijn informele, gevoelige en vertrouwelijke aard, ontspan je snel en

voel je je gezien en op je gemak, waardoor ik de portretten kan maken die ik wil. Je kan achterover leunen en genieten van een efficiënte en professionele aanpak, een stress-vrije ervaring en bent verzekerd van hoge kwaliteit beelden.

"Mijn werk heeft soms

ook iets vervreemdends.

Ik houd van het ongrijpbare,

dat 'je ne sais quoi' gevoel."

Boek een kennismakingsgesprek

Heb je interesse in een mooi, tijdloos portret van jou of je familie? Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Ik vind het prettig om eerst persoonlijk contact te hebben, zodat we kunnen kijken naar de mogelijkheden, jouw wensen, en ik kan je uitleggen hoe ik werk. Tevens wil ik graag horen wat je in gedachten hebt qua beelden, waar je van houdt – kortom, alles om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van jou, waardoor ik goed voorbereid ben op de fotosessie.

 

Boeking

Mocht je na onze kennismaking nog steeds interesse hebben, dan plannen we een datum in. Shoots vinden in de regel in de weekends plaats, en ik fotografeer het liefst in de ochtend, als het licht op z’n mooist is.

Fotosessie

Tijdens de shoot verzorg ik zelf de kleding en styling. Er is een professionele visagiste aanwezig die de make-up gaat verzorgen en het haar gaat stylen. Kinderen krijgen geen make-up op, maar het gezicht wordt wel afgepoederd en het haar wordt gestyled. Wat make-up betreft voor vrouwen: less is more. Je komt zonder make-up naar de shoot en dan kijken we samen wat mooi en vooral genoeg is. Make-up leidt vaak af van wie je werkelijk bent en kan een soort masker worden – dat wil ik te allen tijde voorkomen. Er hangt hier een ontspannen, informele sfeer, waardoor je snel op je gemak bent. Ik neem alle tijd voor een fotoshoot, en let werkelijk op elk detail.

"Ik ben altijd gevoelig

en dromerig van aard geweest.

Als enig kind schiep ik mijn

eigen wereld. Die is ook

zichtbaar in mijn beelden."

Bestelsessie

Na de fotoshoot maken we een afspraak voor de bestelsessie bij mij thuis. Ik maak een selectie van de beelden, en stuur je een paar dagen voor onze afspraak een link naar je persoonlijke gallery, zodat je vast een beetje kan kijken welke beelden jouw voorkeur hebben.

 

Tijdens de bestelsessie kies je de definitieve beelden en heb je een keuze uit verschillende collecties en high-end fotoproducten, die ik je hier uitgebreid zal laten zien. Alles wordt toegespitst op jouw voorkeur, maar ook op het interieur en de stijl en sfeer van jouw woning. Vervolgens kan ik daar de bewerking van de foto’s op aanpassen, en kan ik adviseren in een passende collectie.

Wil je op de hoogte blijven?

LOT PHOTOGRAPHY

@lieselotbooij

kvk 34178038 | btw nl002082983b28